La oss gjøre julebordet deres til en uforglemmelig opplevelse – fylt med latter, tradisjonell julemat og magisk julestemning! Enten dere ønsker én rett eller en full julemeny, skreddersyr vi en helaften som passer perfekt for dere.
Vi sørger for alle detaljene, slik at dere kan senke skuldrene og fokusere på å kose dere sammen. Dj hver lørdag fra ca 22.00. Vi har eget lokale som rommer opptil 60 personer. Mulighet for å booke elektronisk dart, shuffleboard og biljard.
med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
550,-
Legg til forrett +100,-
med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
650,-
Legg til forrett +100,-
med sennepsaus, bacon, ertepuré og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
650,-
Legg til forrett +100,-
med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
395,-
med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.
495,-
med sennepsaus, bacon, ertepuré og kokte poteter.
Spis så mye du orker
535,-
med karamellsaus og krem.
165,-
med rød bærsaus.
165,-
med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
550,-
Legg til forrett +100,-
med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
650,-
Legg til forrett +100,-
med sennepsaus, bacon, ertepuré og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
650,-
Legg til forrett +100,-
med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
550,-
Legg til forrett +100,-
med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
650,-
Legg til forrett +100,-
med sennepsaus, bacon, ertepuré og kokte poteter.
En servering med valgfri juledessert (riskrem eller karamellpudding)
650,-
Legg til forrett +100,-
med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
295,-
med rød bærsaus
115,-